Banja Luka, moto susret MK Stršljen 2018.

Banja Luka, moto susret MK Stršljen 2018.

Banja Luka, moto susret MK Stršljen 2018.

Leto Gospodnje, 2018.
26.-27. maj
Banja Luka
Republika Srpska

moto susret MK Stršljen

Zaputila se četa Apatinaca…

…na moto susret u Banja Luku. Među njima ističe se predsednik predsedništva MK „Panter“ Apatin, drug Sreto Dejanović. Dan je bio lep, a subota radna, posle posla zaputišmo se zemlje regiona. Braća na granici su imala bratsko razumevanje, te su nas pustili ranije da se probijemo i prođemo granicu zbog vrućina, a bilo nam je nekako glupo da se pivom razlađujemo na granici.Na granici se Republikom Srpskom isto sve ok, carinici i policija su nas samo pitali da li imamo sve potrebne dokumente, bilo bi neozbiljno da nemamo.

U Banja Luci…

…ogroman moto susret na predivnom mestu u tvrđavi u centru. Ulaz za motoriste se nije plaćao. U petak Hladno pivo, a subota Zabranjeno Pušenje i Brkovi. Uglavnom, jaka imena, a i ostali bendovi su razbijali. Ogromna bina i ogromno osvetljenje, video bimovi, što je i razlog loše urađenijh fotografija sa mobilnom telefonom.Do bine je bilo nemoguće prići.
Susret je prošao ekstra dobro, puno starih poznanika, naravno i novih. Samo apatinaca je bilo oko trinaestoro.

Nazad…

…smo krenuli u nedelju, posle doručka. Lep dan, motori rade, bez kvarova. Reorganizuju se ekipe za povratak i kreće se kroz prelepe predele Slavonije, Požega, Našice, Posavina-Papuk planina…. Apatin.

 

amblem mk strsljen bl

dragan